Dubaj je mesto superlatívov, kde sa stretáva moderná architektúra s luxusom a fascinujúcou kultúrou. Existuje mnoho spôsobov, ako preskúmať jeho krásy, no helikoptérová túra ponúka jedinečný a nezabudnuteľný zážitok. Predstavte si, že vidíte najvyššiu budovu sveta, Burj Khalifa, z vtáčej perspektívy alebo že obdivujete umelo vytvorený ostrov Palm Jumeirah z výšky.

heli tour in dubai

Výhody pre Našich Zákazníkov

Spolupracujeme s jednou z najrenomovanejších helikoptérových spoločností v Dubaji - (“Heli Tour Dubai”). Náš partner má dlhoročné skúsenosti a zabezpečí, že každý let je nezabudnuteľný a bezpečný. Vďaka našej spolupráci môžeme našim zákazníkom cestujúcim do Dubaja ponúknuť exkluzívne zľavy a špeciálne balíčky. Naše partnerstvo nám umožňuje poskytnúť výhodnejšie ceny, aby ste si mohli tento jedinečný zážitok dopriať bez zbytočných výdavkov.

Rezervácia túry helikoptérou prostredníctvom nášho partnerstva je veľmi jednoduchá. Na našej webovej stránke nájdete všetky potrebné informácie a môžete si svoj let rezervovať rýchlo a pohodlne.

Hlavné atrakcie viditeľné na túre

  • Burj Khalifa: Prelet okolo najvyššej budovy sveta, Burj Khalifa, je jedným z hlavných vrcholov túry. Z vtáčej perspektívy budete mať možnosť vidieť tento architektonický skvost v plnej kráse.
  • Palm Jumeirah: Palm Jumeirah je umelý ostrov v tvare palmy, ktorý je jedným z najznámejších nových symbolov Dubaja. Helikoptérová túra vám umožní vidieť jeho jedinečný tvar a nádherné pláže.
  • Burj Al Arab: Luxusný hotel Burj Al Arab, známy svojím tvarom pripomínajúcim plachetnicu, je ďalšou ikonou Dubaja, ktorú budete môcť obdivovať z výšky.
  • Dubai Marina: Moderné panoráma a nábrežie Dubaj Marina sú fascinujúce nielen zo zeme, ale aj z výšky. Výhľad na tieto moderné budovy a prístav je skutočne impozantný.

Privátne a Zdieľané Túry

Privátne Túry

Ak hľadáte maximálne súkromie a pohodlie, naše privátne túry sú pre Vás ideálne. Privátny poznávací zájazd helikoptérou znamená, že celý let je len pre Vás a Vašich blízkych, bez cudzích ľudí.

  • Pohodlie a flexibilita: Môžete si vybrať čas odletu, ktorý Vám najviac vyhovuje.
  • Exkluzívny zážitok: Vychutnajte si let v pokoji a súkromí.
  • Osobný servis: Naši piloti a posádka sa postarajú o to, aby ste mali dokonalý zážitok.

Zdieľané Túry

Ak chcete zažiť helikoptérový let za výhodnejšiu cenu, zdieľané túry sú skvelou voľbou. Tieto túry umožňujú zdieľať let s inými cestujúcimi, čo je cenovo dostupnejšie.

  • Dostupnosť: Náklady na let sa delia medzi všetkých cestujúcich, takže cena je nižšia.
  • Sociálny zážitok: Stretnete nových ľudí a môžete sa podeliť o svoje zážitky.
  • Rovnaké výhľady: Aj pri zdieľaných túrach zažijete rovnaké nádherné výhľady na Dubaj.

Oba typy túr ponúkajú úžasné výhľady a nezabudnuteľné zážitky. Vyberte si variantu, ktorá Vám najviac vyhovuje, a užite si pohľad na Dubaj z vtáčej perspektívy.

Špeciálne Príležitosti: Žiadosti o Ruku, Narodeniny a Výročia

Helikoptérové túry sú ideálne aj pre špeciálne príležitosti, ktoré si vyžadujú nezabudnuteľné momenty. Či už plánujete žiadosť o ruku, oslavujete narodeniny alebo výročie, let helikoptérou nad Dubajom poskytne dokonalé prostredie na vytvorenie magických spomienok.

Žiadosti o Ruku

Prekvapte svoju polovičku nezabudnuteľnou žiadosťou o ruku. Predstavte si, že vyslovíte tú dôležitú otázku vysoko nad mestom, s úžasnými výhľadmi na ikonické pamiatky Dubaja. Tento moment bude ešte výnimočnejší a romantickejší. Môžete tiež pridať do balíčka šampanské a kyticu kvetov, aby bol tento okamih ešte čarovnejší.

Narodeniny

Oslávte narodeniny originálnym a vzrušujúcim spôsobom. Helikoptérová túra je perfektným darčekom, ktorý poteší každého. Či už je to pre vás, vašu rodinu alebo priateľov, let helikoptérou nad Dubajom je zážitok, ktorý zaručene prekoná všetky očakávania. Pripravte sa na pohľad na ikonické pamiatky, ktoré vás nechajú v úžase, a užite si tento špeciálny deň na maximum.

Výročia

Oživte svoje výročie s neopakovateľným zážitkom. Prelet nad Dubajom vám poskytne romantický a nezabudnuteľný spôsob, ako osláviť spoločné roky. Vychutnajte si krásu mesta a užite si výnimočné momenty so svojou polovičkou v súkromí helikoptéry.

Ako rezervovať túru?

Rezervácia je veľmi jednoduchá. Stačí navštíviť webovú stránku https://helitourdubai.com a postupovať podľa jednoduchých krokov v online rezervačnom systéme. Pracovníci HeliTourDubai sú vždy pripravení Vám pomôcť a zodpovedať všetky Vaše otázky. Vďaka našej spolupráci môžeme našim zákazníkom ponúknuť špeciálne zľavy a výhodnejšie ceny. Nezmeškajte túto príležitosť a rezervujte si svoju túru za najlepšie ceny.

Zľavový kód - “kosicetransfer10” - Použite náš zľavový kód a ušetrite až 10% na nákupe lístkov.

Heli Tour Dubai ponúka rôzne balíčky, ktoré sa líšia trvaním a cenou, aby sme vyhoveli potrebám každého zákazníka. Vyberte si balíček, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám a užite si nezabudnuteľný zážitok.