Vitajte na našom blogu, ktorý je venovaný najlepším hotelom v Košiciach, jednom z najkrajších a kultúrne najbohatších miest na východe Slovenska. Ak hľadáte miesto na pobyt počas vášho návštevy tohto pôvabného mesta, ste na správnom mieste. Naša blogová časť Vám predstaví najpopulárnejšie hotely, historické perly a skryté poklady, ktoré môžete nájsť v Košiciach.

1. DoubleTree By Hilton Košice - Definícia ideálneho ubytovania

Hotel prémiovej kvality situovaný na začiatku Hlavnej ulici v 2 najväčšom meste na Slovenku ponúka priestorné apartmány. K dispozícií viaceru druhov apartmánov aby uspokojil tie najvyššie štandardy pre prácu a relax. Navštíviť taktiež môžete aj hotelovú reštauráciu OliveTree, fitness centrum, saunu či výrivku.

...

Viac informácií nájdete na stránke hotela: odkaz

2. Hotel Yasmin - Luxusný Hotel pre Každého

Hľadáte pohodlný obchodný hotel v srdci mesta alebo útulné miesto pre romantický víkendový oddych? Hotel Yasmin **** v Košiciach je tou správnou voľbou! Zaujme vás svojím elegantným interiérom, moderným zariadením a vynikajúcou kvalitou poskytovaných služieb.

Prírodný duch s nádychom jasminu sa rozlieha chodbami celého hotela, ktorý otvoril svoje dvere hosťom 23. marca 2009.

...

Viac informácií nájdete na stránke hotela: odkaz

3. Hotel Crystal Košice - každý si príde na svoje

Novootvorený, moderný, trojhviezdičkový Hotel Crystal, strategicky umiestnený v centre mesta Košice, je správnou voľbou pre business zákazníkov aj pre hostí, ktorí chcú v Košiciach stráviť svoj voľný čas.

Ako súčasť kvalitných hotelových služieb disponujú aj veľkým konferenčným centrom, ktoré je ideálne pre rýchle stretnutia v úzkom kruhu dôležitých osôb, medzinárodné konferencie alebo nádherné svadby plné veľkoleposti.

...

Viac informácií nájdete na stránke hotela: odkaz

4. Boutique Hotel Bristol - centrum centra

Miesto pre vás a vašu rodinu, kde nepochybne strávite kvalitný čas plný oddychu a relaxácie a získať novú energiu v Hoteli Bristol****. Cieľom je poskytnúť kráľovskú starostlivosť, ktorá prekoná očakávania každého hosťa. Vychutnajte si nezabudnuteľné romantické okamihy v srdci histórie v Košiciach.

...

Viac informácií nájdete na stránke hotela: odkaz

5. City Residence Apartment Hotel Košice - komfortný a štýlový

Hotel City Residence je nesmiernou pýchou miestneho historického dedičstva. Jeho úchvatná architektúra nás prenáša späť v čase, no zároveň poskytuje moderné pohodlie a luxus, ktorými dnešní cestovatelia očakávajú byť obklopení. S ideálnou polohou len pár krokov od rušnej Hlavnej ulice si môžete vychutnať množstvo miestnych atrakcií a zároveň sa vrátiť do útulnej oázy pokoja v City Residence.

...

Viac informácií nájdete na stránke hotela: odkaz

Všetky tieto Hotely v Košiciach ale aj ďalšie, ktoré neboli uvedené na tomto zozname je možné zadať ako adresu vyzdvihnutia alebo cieľovú destináciu na našej domovskej stránke www.kosicetransfer.sk, ponúkame 24/7 dostupnosť prostredníctvom taxi na letisko Košice na infolinke +421 950 370 928 a mailovej adrese info@kosicetransfer.sk.